Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Παραδειγματική τιμωρία ζητά ο αδερφός του (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Παραδειγματική τιμωρία ζητά ο αδερφός του (βίντεο)

12:10 | 24/5/20

«Οι δολοφόνοι πρέπει να δικαστούν και δεν μπορεί τόσους μήνες να κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Για τις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου,
που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα που του κατάφεραν ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου του 2018 στην οδό Γλάδστωνος.

Στο εδώλιο θα καθίσουν κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί είναι ο καταστηματάρχης του κοσμηματοπωλείου και ο μεσίτης καθώς και οι 4 αστυνομικοί οι οποίοι άσκησαν βία εναντίον του ενώ ήταν αναίσθητος.

«Την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων» ζητά ο αδερφός του Ζακ Κωστόπουλου.

Μιλώντας στη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Νίκος Κωστόπουλος ξεσπά, τονίζοντας ότι «μετά από τόσες αναμονές και καθυστερήσεις είναι κάτι που περιμέναμε. Επικράτησε ένα μούδιασμα αρχικά, κυρίως για το δρόμο που έχουμε ακόμα να διανύσουμε. Πρέπει οι δολοφόνοι να δικαστούν. Δεν μπορεί τόσους μήνες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Σίγουρα η δικαστική δικαίωση είναι κάτι που θέλουμε, αλλά δυστυχώς ο Ζαχαρίας δε θα έρθει πίσω. Αλλά το οφείλουμε σε αυτόν και στη μνήμη του να παλέψουμε μέχρι τέλους».πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top