Ζακ Κωστόπουλος: Για τις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ζακ Κωστόπουλος: Για τις 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη

12:47 | 23/5/20

Τέσσερις αστυνομικοί και δύο επιχειρηματίες στο εδώλιο

Δυο, περίπου, χρόνια μετά το θάνατο του 33χρόνου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου θα αναβιώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η υπόθεση
που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου 2020 με τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές να κάθονται στο εδώλιο κατηγορούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί είναι ο καταστηματάρχης του κοσμηματοπωλείου και ο μεσίτης καθώς και τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος, το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου 2018.

Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου είχε ζητήσει να μετατραπεί η κατηγορία σε βάρος των κατηγορουμένων σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Ωστόσο, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του Εισαγγελέα που ζητούσε να δικαστούν οι έξι κατηγορούμενοι για την κατηγορία πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top