Άνδρας της ασφάλειας Γιαννακόπουλου: Έφτασαν στο σπίτι, έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να μπουν (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Άνδρας της ασφάλειας Γιαννακόπουλου: Έφτασαν στο σπίτι, έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να μπουν (βίντεο)

14:38 | 11/6/20

Τι αναφέρει για τα όσα καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ότι έγιναν έξω από την οικία του

Τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το απόγευμα της Τετάρτης με την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού, περιέγραψε
άνδρας της ασφάλειας του απερχόμενου ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μέσω βίντεο που κατέγραφε οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το σπίτι του με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση. Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τις εικόνες του βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε, οι οπαδοί έκαναν ντου, κρατώντας μέχρι και μαχαίρια.

Για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε στο Open άνδρας της ασφάλειας του κ. Γιαννακόπουλου λέγοντας την δική του πλευρά.

«Είχαμε πληροφόρηση ότι κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το σπίτι. Επιστρέψαμε περίπου στις 20:00 με τον κ.Γιαννακόπουλο στην οικία του. Μετά από λίγα λεπτά, εμφανίστηκαν περίπου 50 δίκυκλα με διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Έφτασαν έξω από το σπίτι και άρχισαν να βρίζουν και να φωνάζουν. Προχώρησαν σε επίθεση με πέτρες, λοστούς, ξύλα, καδρόνια. Ακούστηκαν και κάποιοι κρότοι. Έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να περάσουν μέσα από τα κάγκελα.

Όταν μαζεύτηκαν ακόμα περισσότεροι μπροστά από τα κάγκελα και προσπάθησαν να πηδήξουν προς τα μέσα, τους απωθήσαμε με επιτυχία, οπισθοχώρησαν, συνέχισαν να βρίζουν και αποχώρησαν...». ανέφερε στην τηλεόραση του Open άνδρας της ασφάλειάς του.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top