Ανησυχία για τα 246 «σπασίματα» της καραντίνας στην Ελλάδα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ανησυχία για τα 246 «σπασίματα» της καραντίνας στην Ελλάδα

09:15 | 11/6/20

Έρχονται αυστηροί έλεγχοι με λογισμικό

Το πρωτόκολλο της απομόνωσης των 14 ημερών φέρεται να έχουν σπάσει 246 άτομα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στις αρχές και γι΄ αυτό θα γίνουν αυστηρότεροι έλεγχοι με λογισμικό όπου μπορούν να μπουν όλες οι καραντίνες σε έναν χάρτη και οι διευθύνσεις των κατοικιών θα τοποθετηθούν σε μία άλλη εφαρμογή, ενώ παράλληλα θα γίνονται τηλεφωνικοί έλεγχοι συμμόρφωσης.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρει ότι θα αυξηθούν οι δειγματοληπτικές αυτοψίες, δηλαδή οι αστυνομικές επισκέψεις ενώ επισημαίνεται ότι είναι αυστηρές οι ποινές οι οποίες μπορεί να είναι έως και ισόβια σε περίπτωση που ύποπτο κρούσμα κολλήσει κάποιον άλλον και οδηγήσει σε θάνατο λόγω του ιού.

Μέχρι σήμερα σε καραντίνα βρίσκονται 15.181 άτομα μεταξύ αυτών άτομα από πτήσεις, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, επαφές κρουσμάτων κλπ.

Οι τηλεφωνικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έγιναν από την αρχή εφαρμογής του μέτρου είναι 15.575 ενώ υπήρξαν και 737 αστυνομικές «επισκέψεις» για να επιβεβαιωθεί η παρουσία στον χώρο των ατόμων εάν δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top