Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καμία σκοπιμότητα πίσω από το δώρο, λέει ο δικηγόρος της 33χρονης | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Καμία σκοπιμότητα πίσω από το δώρο, λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

13:51 | 29/6/20

«Δεν έδρασε μόνης της» λέει η συνήγορος της οικογένειας της ανήλικης

Για την πρόθεσή του να αγοράσει μία τσάντα και βιβλία στη 10χρονη που απήχθη στη Θεσσαλονίκη και τις αντιδράσεις
που προκάλεσε η κίνηση του μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή  Βασίλης Νουλέζας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα πίσω από την κίνησή του να αγοράσει δώρο για το μικρό κορίτσι.

«Η ανθρώπινη, ευαίσθητη και αυθόρμητη ενέργεια μου να αγοράσω μια τσάντα και δύο παιδικά βιβλία για την ανήλικη μαθήτρια όπως πρέπει ορθότερα να την αποκαλούμε δεν αποκρύπτει καμία απολύτως σκοπιμότητα. Είναι πολύ επιθετικές οι δηλώσεις της συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη και λυπούμαι ειλικρινά για αυτό θα πρέπει να σταματήσουν οι ''εχθροπραξίες''. Το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτό το κλίμα αντεγκλήσεων, εντάσεων και διαξιφισμών δεν δείχνει έμπρακτα σεβασμό στην ανήλικη μαθήτρια. Δεν δείχνει σεβασμό στις αρχές και στον κώδικα δεοντολογίας των δικηγόρων. Εγώ είμαι σε θέση άμυνας».

«Η κατηγορούμενη δέχεται ένα κύμα επιθέσεων από την πρώτη στιγμή» είπε και τόνισε «είμαι στρατιώτης υπηρέτης της δικαιοσύνης δεν επιλέγω ποτέ να είμαι πολιτική αρχή ή να παριστάνω στον εισαγγελέα».

«Ενδεχομένως η ανακοίνωση της πρόθεσης μου να στείλω μέσω των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών είχε καθαρά ανθρώπινο χαρακτήρα» σημείωσε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πρωτοβουλία εκεχειρίας. Δείχνει πως προσεγγίζω τη μικρή, έχω τεράστια ευαισθησία για τα παιδιά που δυστυχώς δεν έχω αποκτήσει ο ίδιος. Είναι μια προτροπή προς όλους να της δείξουν ανάλογα συναισθήματα. Εύχομαι στην 10χρονη μακάρι να ζήσει σε έναν καλύτερο και ομορφότερο κόσμο, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη».


«Δεν πιστεύουμε ότι η 33χρονη έδρασε μόνη της»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Δευτέρας και η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση του παιδιού, το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης και την αλλαγή στάσης της κατηγορούμενης.

«Δεν πιστεύουμε ότι η 33χρονη έδρασε μόνη της» επεσήμανε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας Α. Ανάσογλου και πρόσθεσε πως θα χρειαστεί χρόνος στις έρευνες ενώ σημείωσε πως θα φανεί τι συνέβη στο διαδίκτυο ώστε να καταστρέψει όλα τα στοιχεία.

Εστιάζοντας στην 10χρονη επεσήμανε πως είναι πολύ καλά ενώ αναφερόμενη στον δικηγόρο της 33χρονης και στην πρόθεση δώρο του είπε: «Κανείς δεν δημοσιοποιεί τα δώρα του δεν υπάρχει κανένας λόγος. Τα υπόλοιπα είναι για να σκαλίζουν μια σκόνη που πρέπει να μένει κάτω».

«Δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο» σχολίασε σχετικά με την κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης ο αδερφός της ανήλικης.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών