Δικηγόρος του beach bar στον Άλιμο: Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Δικηγόρος του beach bar στον Άλιμο: Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό (βίντεο)

10:29 | 12/6/20

«Να μας πει ο δήμαρχος πώς μπορούμε να μετρήσουμε τα άτομα με βεβαιότητα»

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την επιχείρηση στον Άλιμο, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο δύο μηνών, ανέφερε πως τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, έκανε λόγο για 1.000 άτομα που διασκέδαζαν μέσα σε συνωστισμό στο συγκεκριμένο beach bar το βράδυ της Τετάρτης.

Θέση πήρε στο Mega η δικηγόρος της επιχείρησης, Σουζάνα Κλημεντίδη, λέγοντας αρχικά: «τον έλεγχο δεν τον πράττουμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέσα από τα θεσμοθετημένα από την πολιτεία μέτρα.

Από την στιγμή που ουδεμία βεβαίωση υπήρξε για παραβατική συμπεριφορά, αλίμονο σε μια ευνομούμενη πολιτεία, να φτάναμε στην καταδίκη μιας επιχείρησης που απασχολεί πάνω από 130 άτομα προσωπικό, και να την οδηγούσαμε σε αφανισμό. Οι κυρώσεις που προβλέπονται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι πολύ αυστηρές, απαιτείται και υπέρμετρη βεβαιότητα».

Στη συνέχεια η δικηγόρος επισήμανε: «Τα βίντεο και οι φωτογραφίες, δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό μέσο, αλλά επισφαλές. Ήταν σύμφωνα με τα νόμιμα και προβλεπόμενα όρια. Ο εντολέας μου έλαβε όλα τα απαραίτητα μέσα για να προστατέψει τους υπαλλήλους του κι όσους πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν. Αν μπορούμε από το βίντεο να μετρήσουμε τα άτομα με βεβαιότητα να μας πει ο δήμαρχος Αλίμου πως γίνεται».πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top