Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη

12:10 | 2/6/20

Διέπρατταν κλοπές - διαρρήξεις και ληστείες σε οικίες και επιχειρήσεις

Ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα στα Χανιά βρέθηκαν τη Δευτέρα (1/6) τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές -
διαρρήξεις και ληστείες σε οικίες και επιχειρήσεις και κλοπές οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης αλλά και της  Αττικής.

Ως γνωστόν, την προηγούμενη εβδομάδα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων ως εμπλεκόμενοι στην εγκληματική οργάνωση. Οι έξι από αυτούς συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα ενώ οι τρεις ήταν ήδη κρατούμενοι στις φυλακές για αξιόποινες πράξεις.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, οι έξι αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή τους μια φορά τον μήνα σε Αστυνομικό τμήμα του τόπου καταγωγής τους, αφού ως γνωστόν, τα μέλη της οργάνωσης κατάγονται από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Οι περιοριστικοί όροι ισχύουν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμα οριστεί. Να τονιστεί επίσης ότι οι έξι συλληφθέντες κατέβαλλαν χρηματική εγγύηση.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top