Επίθεση με βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της 34χρονης – «Είναι μαχήτρια» λέει γιατρός (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της 34χρονης – «Είναι μαχήτρια» λέει γιατρός (βίντεο)

10:46 | 12/6/20

Βαθιές οι βλάβες στο πρόσωπο - «Θα κάνει ακόμα πολλά χειρουργεία» λέει η Μαρία Καλόφωνου

Σε τρία χειρουργεία έχει ήδη υποβληθεί η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε επίθεση από την 35χρονη που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Είναι αγωνίστρια» υποστήριξε η η Διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο «Θριάσιον» Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου μιλώντας στο Mega, επισημαίνοντας ότι τα επόμενα χειρουργεία θα γίνουν σε 10 μέρες.

Την ψυχολογική της κατάσταση διαχειρίζεται ομάδα ψυχολόγων του νοσοκομείου, η οποία είναι της άποψης πως πρέπει να δίνονται όλες οι πληροφορίες στο θύμα, αλλά με το σωστό τρόπο.

Χθες η Ιωάννα έμαθε για την 35χρονη και όπως είπε νωρίτερα ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας πάγωσε, καθώς τη γυναίκα την είχε δει μόνο πέντε φορές.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπο είναι βαθιές κι έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που δεν αναπληρώνονται.

«Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με αυτά που έχουμε, συστηματικά χωρίς βιασύνη», σημείωσε η κ.Καλόφωνου και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως. «Θα γίνουν πολλά χειρουργεία ακόμα» πρόσθεσε.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την γιατρό, είναι τα αίτια της επίθεσης, ο δόλος, η διάθεση, αλλά και το μέσο.

Δείτε το βίντεο:πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top