Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η κατηγορούμενη για την επίθεση στην Ιωάννα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η κατηγορούμενη για την επίθεση στην Ιωάννα

11:57 | 16/6/20

Άσκησε το δικαίωμα της σιωπής

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Ντυμένη στα μαύρα και κρύβοντας το πρόσωπο της με ένα μαντίλι η 35χρονη
οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή λίγο μετά τις 9:30 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας.

Ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν την προφυλάκιση της νεαρής γυναίκας η οποία φέρεται να άσκησε το δικαίωμα της σιωπής επικαλούμενη την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» δήλωσε ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οι αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία σε βάρος της 35χρονης είναι συντριπτικά και η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της είναι «δεμένη». Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα συμπληρωματικά στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τον σταδιακό έλεγχο των κινητών της αλλά και του υπολογιστή της κατηγορουμένης οδηγούν στο συμπέρασμα πως παρακολουθούσε με εμμονή εδώ και μήνες την άτυχη Ιωάννα.

Φωτογραφίες της Ιωάννας από το Facebook και το Instagram φέρονται να είναι αποθηκεμένες στο κινητός της όπως και εικόνες από την είσοδο του σπιτιού της από πέρυσι το καλοκαίρι. Μάλιστα, οι αρχές συνδέουν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες με τις μαρτυρίες γειτόνων της Ιωάννας που έκαναν λόγο για μια μαυροφορεμένη γυναίκα η οποία παρακολουθούσε την πολυκατοικία τον περασμένη Ιανουάριο.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης στα οποία φέρεται να εκφράζει τον προβληματισμό της για διάφορες γυναίκες και τη σχέση τους με τον σύντροφό της.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top