Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος – Έκλεισε ο κύκλος των υπόπτων | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος – Έκλεισε ο κύκλος των υπόπτων

20:23 | 9/6/20

Τα χαρακτηριστικά των δύο ατόμων που κατέληξε η αστυνομία

Μία σημαντική εξέλιξη φαίνεται ότι υπάρχει στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα έξω από τον χώρο δουλειάς της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών, ακόμα και ωρών, η σύλληψη της δράστιδος της φρικιαστικής επίθεσης, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ για την αστυνομία έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων.

Δυο είναι τα άτομα στα οποία κατέληξε η αστυνομία. Η μία είναι μία αλλοδαπή στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης η οποία φέρεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να είχε κάποια εμμονή μαζί της. Η δεύτερη ύποπτη είναι γυναίκα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος , η οποία είχε αδύναμο άλλοθι

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χαρακτηριστικά της μίας υπόπτου υπάρχουν σε καρέ από βίντεο της περιοχής που επεξεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ.

Από τις καταθέσεις της 34χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκύπτει ότι δεν αναγνωρίζει κανένα πρόσωπο από αυτά που της έδειξε η αστυνομία

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top