Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Υποψίες ότι η γυναίκα είναι στο φιλικό ή το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Εξαφάνιση 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Υποψίες ότι η γυναίκα είναι στο φιλικό ή το συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας

15:08 | 15/6/20

Το ανήλικο κορίτσι παραμένει για νοσηλεία στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο υπό ψυχολογική παρακολούθηση

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να είναι πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επικεντρωθεί σε μια γυναίκα η οποία φέρεται να ανήκει στο συγγενικό ή το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού ενώ οι κινήσεις της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega, το κορίτσι παραμένει για νοσηλεία στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο υπό ψυχολογική παρακολούθηση.

Σήμερα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Mega, αναμένεται οι αστυνομικού να επισκεφθούν εκ νέου το 10χρονο κορίτσι προκειμένου να της πάρουν κατάθεση ελπίζοντας πως αφού βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο που την άρπαξε.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top