Εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η 33χρονη κατηγορούμενη, επρόκειτο σήμερα να απολογηθεί | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η 33χρονη κατηγορούμενη, επρόκειτο σήμερα να απολογηθεί

10:35 | 22/6/20

Νέα 48ωρη προθεσμία θα ζητήσει ο δικηγόρος της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τη νύχτα λόγω κατάρρευσης η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη συνομιλία με τον δικηγόρο της Βασίλη Νούλεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου εξετάστηκε. Κατά τον δικηγόρο της δεν είναι σε θέση να απολογηθεί και συνεχίζει να κρατείται.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος θα ζητήσει για λογαριασμό της νέα 48ωρη προθεσμία, προκειμένου η 33χρονη να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ θα ζητήσει και διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κατηγορούμενη υποστήριξε πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι ήθελε να φροντίσει το παιδί.

Χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στο κορίτσι και ότι την χάιδεψε όπως «κάποιος που αγαπά ένα παιδί».

Τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό της στιγμής και τις συνθήκες της σύλληψης. Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικη.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών