Φονικό στον Εύοσμο: Φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούνε από τα δεινά, λέει ο δικηγόρος | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φονικό στον Εύοσμο: Φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούνε από τα δεινά, λέει ο δικηγόρος

13:58 | 16/6/20

Οι δύο γυναίκες φέρεται να υποστήριξαν ότι υπέστησαν σεξουαλική και σωματική κακοποίηση επί σειρά ετών

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν μητέρα και κόρη οι οποίες κατηγορούνται για την δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο γυναίκες κρατούνται μέχρι την απολογία τους την ερχόμενη Παρασκευή.

Μητέρα και κόρη έφτασαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φέρεται να υποστήριξαν ότι υπέστησαν σεξουαλική και σωματική κακοποίηση επί σειρά ετών.

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη η οποία εκείνη τη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούνε από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί» ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης.

Σύμφωνα με κ. Ψωιάδη προέβησαν σε αυτή την πράξη όταν η μητέρα έμαθε από την κόρη της ότι ο πατέρας την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν μια πράξη εν βρασμώ» υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

Μητέρα και κόρη αντιμετωπίζουν κατηγορίες κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top