Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον «γιατρό» εν δράσει – «Ήξερε τα πάντα για μένα» (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον «γιατρό» εν δράσει – «Ήξερε τα πάντα για μένα» (βίντεο)

22:00 | 22/6/20

Δείτε το βίντεο

Μία φωτογραφία του απατεώνα γιατρού με τρεις γυναίκες - υποψήφια θύματά του, παρουσίασε το Live News, στο Mega.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε καφέ και ο «γιατρός» φέρεται να είναι επί τω έργω.

Ο «ψευτογιατρός» πλέον έχει προφυλακιστεί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να εξαπατήσει τουλάχιστον 45 ανθρώπους, τρεις εκ των οποίων έχουν ήδη καταλήξει.

Ο 47χρονος που σήμερα ενώπιον του ανακριτή δήλωσε βοτανολόγος, συστηνόταν στα θύματα του ως ογκολόγος και συνεργάτης κλινικής στην Ελβετία και υποσχόταν ίαση.

Γνώριζε τα πάντα για τα θύματά του
Όπως μετέδωσε το Mega, καλοντυμένος και κρατώντας μια ιατρική τσάντα επισκεπτόταν ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και δημόσια ιατρεία αναζητώντας απελπισμένους ασθενείς. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι γνώριζε τα πάντα για τα υποψήφια θύματά του.

«Ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε που νοσηλεύομαι, ήξερε τα τηλέφωνά μου, ήξερε τη διεύθυνσή μου, ήξερε τα πάντα για μένα» ανέφερε μία γυναίκα μιλώντας στο Mega.Κατάφερνε να έχει πλήρη πρόσβαση σε ιατρικούς φακέλους ασθενών. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα περιγράφει αποκλειστικά στο κανάλι, σύζυγος καρκινοπαθούς που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο «γιατρός» τον πλησίασε έχοντας πλήρη εικόνα του ιστορικού της συζύγου του και φορώντας ιατρική ποδιά του συστήθηκε ως ειδικός ογκολόγος.

«Ποιος του έδωσε τα χαρτιά της Γεωργίας; Ποιος του είπε ότι είναι σαν ρεβίθι ο όγκος που της βγάλαν από τον εγκέφαλο; Ποιος του είπε ότι έκανε 9 ώρες χειρουργείο; Ποιος του είπε ότι πάμε και ερχόμαστε από Ιεράπετρα - Ηράκλειο; Στο νοσοκομείο τον ξέρανε κάποιοι ειδικευόμενοι, γιατί είναι πανεπιστημιακό. Μόνο αυτούς ήξερε, δεν ήξερε μεγάλους γιατρούς» ανέφερε ο σύζυγός της γυναίκας.

Σύμφωνα με καταγγελίες υποσχόταν θαύματα, που κόστιζαν όμως χρυσάφι. Όπως ανέφερε μάρτυρας που «έπαιξε» στο Mega: «εμένα μου είπε 2.000 προκαταβολή για να μου κάνει μία φορά τον χρόνο μια θεραπεία που θα γινόμουν καλά. Συνολικά 8-10 θα πήγαινε η θεραπεία, αλλά ήθελε προκαταβολή 2.000».

H δημοσιοποίηση των στοιχείων του έφερε στο φως νέες μαρτυρίες για τη δράση του «γιατρού». Οι αρχές ερευνούν μαρτυρίες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι η λίστα των θυμάτων του είναι μεγάλη.

Η υποσχόμενη γιατρειά θα ερχόταν με βότανα και ειδικά σκευάσματα. Σε πολλές περιπτώσεις όμως προέτρεπε τα θύματα του ακόμη και σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας καταφτάνουν συνεχώς καταγγελίες για τον ψευτογιατρό, που κατάφερνε με μεγάλη ευκολία να έχει πρόσβαση σε κλινικές και δημόσια νοσοκομεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι το πώς κατάφερνε να έχει στα χέρια το ιατρικό ιστορικό ασθενών και αν υπάρχουν συνεργοί του σε διάφορες περιοχές της χώρας.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών