Μαρτυρία «κλειδί» για την 10χρονη Μαρκέλλα: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μαρτυρία «κλειδί» για την 10χρονη Μαρκέλλα: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» (βίντεο)

11:42 | 12/6/20

«Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι»

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φέρεται να είπε μία άγνωστη κυρία στη 10χρονη Μαρκέλλα λίγο μετά το σχολείο και
έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της όπως είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN TV η μητέρα της μικρής που έχει εξαφανιστεί Δήμητρα Χατζηλεμονιά.

Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της.

«Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό όνομά της στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38) στην περιοχή της Τούμπας» δήλωσε η μητέρα και τόνισε πως μια άγνωστη γυναίκα την φώναξε λέγοντάς της: «Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά». «Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» δήλωσε η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Η κα Χατζηλεμονιά όπως ανέφερε δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλέφωνο σχετικά με την τύχη της κόρης της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνεται πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών