Νατάσα Θεοδωρίδου: Την επόμενη φορά η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Την επόμενη φορά η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου

09:11 | 11/6/20

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου»

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Νατάσα Θεοδωρίδου ώστε να σχολιάσει δημόσια τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες και αφορούσαν την κόρη της και πως η νεαρή διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, η Νατάσα Θεοδωρίδου έστειλε το δικό της μήνυμα σε αυτούς που της ασκούν επίθεση.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί» έγραψε η τραγουδίστρια και κατέληξε στο μήνυμα της: «Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς».Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top