Πορεία για τον Τζόρτζ Φλόιντ στην Αθήνα: Φωτιές, μολότοφ, σπασμένες βιτρίνες και προσαγωγές | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πορεία για τον Τζόρτζ Φλόιντ στην Αθήνα: Φωτιές, μολότοφ, σπασμένες βιτρίνες και προσαγωγές

09:04 | 4/6/20

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα σοβαρά επεισόδια

Η πρώτη ένταση ξεκίνησε έξω από την αμερικανική πρεσβεία, όπου ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο έπεφταν
«βροχή» οι μολότοφ και τα χημικά με την ένταση να συνεχίζεται στους γύρω δρόμους προς το Σύνταγμα.

Ζημιές σημειώθηκαν σε βιτρίνες στο Κολωνάκι, με την αστυνομική παρουσία να είναι έντονη στο σημείο.Λίγο πριν της 10 η κατάσταση εκτονώθηκε, όταν και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι, εκτός από ένα τμήμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είναι γεμάτο από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές από τα επεισόδια έξω από την αμερικανική πρεσβεία.Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Βίντεο - φωτορεπορτάζ: Γιαννης Κεμμος, πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top