Σε περίεργα πάρτι ο Γερμανός παιδόφιλος που εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Μαντλίν | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σε περίεργα πάρτι ο Γερμανός παιδόφιλος που εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Μαντλίν

14:17 | 8/6/20

Φέρεται να έδινε ναρκωτικά σε νεαρά κορίτσια με αντάλλαγμα το σeξ

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον Γερμανό παιδόφιλο που είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Daily Star, που επικαλείται κάποια μαρτυρία, ο παιδόφιλος πήγαινε σε πάρτι που διοργάνωναν νεαρά κορίτσια και τους πωλούσε ναρκωτικά ενώ εκείνα «πλήρωναν» με σeξουαλικά ανταλλάγματα.

Τα πάρτι αυτά είναι γνωστά ως «Pizza Parties» και γίνονταν στα δάση κοντά στην Praia da Luz, το πορτογαλικό θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Εκεί ο Γερμανός, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που επικαλείται η Daily Star «έδινε στα κορίτσια μαριχουάνα και άλλα ναρκωτικά και εκείνα του έδιναν σeξουαλικά ανταλλάγματα επειδή δεν είχαν χρήματα. Έτσι λειτουργούσε» υποστηρίζει η μάρτυρας.

«Ήταν μαζί με κάποιον. Ήταν και οι δύο ψηλοί και ξανθοί. Ο ένας είχε γαλάζια μάτια και ο άλλος πράσινα. Νόμιζα ότι ήταν Άγγλοι μέχρι που έμαθα ότι ο ένας ήταν Γερμανός.

«Κατάλαβα αμέσως ότι ο ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ήταν αυτός όταν είδα το τροχόσπιτο στην τηλεόραση. Ήταν αυτό που χρησιμοποίησε. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2007 λίγο πριν εξαφανιστεί η Μαντλίν».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top