Συγκλονίζει η μητέρα θύματος του «γιατρού»: Μας έλεγε θα τη δείτε νυφούλα (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συγκλονίζει η μητέρα θύματος του «γιατρού»: Μας έλεγε θα τη δείτε νυφούλα (βίντεο)

15:14 | 19/6/20

«Το παιδί έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε δεν ήταν θεραπεία»

Συγκλονίζει τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα των πρακτικών του γιατρού «μαϊμού» και τελικά έχασε τη ζωή της.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, είχε καταφέρει να πείσει ανθρώπους της Εκκλησίας, αλλά και επιστήμονες, να τον εμπιστευτούν ενώ τον συνέστηναν και σε ανυποψίαστους πολίτες που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας

Όπως είπε η γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 γνώρισαν τον «γιατρό» σε κλινική των Αθηνών, ενώ στα μέιλ που τους έστελνε υπέγραφε ως νευροχειρουργός ογκολόγος.

«Μας είπε ότι η δουλειά του ήταν σε σπουδαίο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, στο οποίο μάλιστα νοσηλεύεται ο Σουμάχερ και επιλέγει να βοηθά ελληνόπουλα. Ότι υπάρχει πρωτοποριακή θεραπεία, ιατρικής φύσεως, όχι εναλλακτική, η οποία είναι υπό έγκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό φαρμάκων. Στην ουσία διεκόπη η θεραπεία του παιδιού, γιατί ήταν άχρηστη για να κάνει τη δική του» είπε.

«Το παιδί φυσικά έμεινε ακάλυπτο γιατί όλα αυτά τα αηδιαστικά φάρμακα που του χορηγούσε, δεν ήταν θεραπεία», είπε η γυναίκα.

«Έλεγε ότι δεν έχει δική του ιατρείο λόγω του ότι δουλεύει στην Ελβετία και γι’αυτό συνεργάζεται με κλινικές. Είχε μια απίστευτη πειθώ, έναν τρόπο να μαγνητίζει τους ανθρώπους. Ακόμα κι όταν τον ρωτούσαμε γιατί αυτά που λέει έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους Έλληνες γιατρούς, εσείς μας λέτε ότι το παιδί θα γίνει καλά», περιέγραψε το θύμα σημειώνοντας πως ο 47χρονος του έκανε λόγο για «πλήρη ίαση».

«Θα παντρέψουμε το παιδί, θα το δείτε νυφούλα», έλεγε και απαντούσε πως «εκεί, στην Ελβετία, όσα βλέπω εγώ σε μια μέρα, τα βλέπουν εδώ σε έναν χρόνο».

Η άτυχη γυναίκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην ΕΛ.ΑΣ και την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να μην περάσουν άλλες οικογένειες αυτά που πέρασαν αυτοί.

Σημείωσα μάλιστα, πως μία ένεση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε άλλον γιατρό, τονίζοντας ότι, «δεν μπορούσε να πάει εμάς το μυαλό μας ότι πηγαίνοντας σε διαγνωστικό και ζητώντας τον κύριο Κόντο, ο γιατρός που θα ήταν εκεί θα το έδινε σε έναν απατεώνα».

«Τα σκευάσματα που έδινε ήταν... εξιδανικευμένα φάρμακα και μάλιστα ήθελε να κάνει εξέταση αίματος και στο άλλο μου παιδί για να βρει το DNA, να συμπληρώσει το DNA των παιδιών. Για το παιδί μας, για τη δικαίωσή του, το ταλαιπώρησε με όλα αυτά τα αηδιαστικά σκευάσματα και τον εξοντωτικό τρόπου θεραπείας που είχε, να πρέπει να σηκώνεται κάθε πρωί και να παίρνει 20 βιταμίνες μονορούφι και όλη την ημέρα ανά μία ώρα να καταπίνει αυτά τα αηδιαστικά πράγματα»,κατέληξε η γυναίκα.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών