Τραγικός θάνατος 82χρονου - Τον ποδοπάτησαν αγελάδες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τραγικός θάνατος 82χρονου - Τον ποδοπάτησαν αγελάδες

12:48 | 1/6/20

Ο άτυχος άνδρας πέθανε επί τόπου

Ένας 82χρονος έχασε την ζωή του όταν ένα κοπάδι από αγελάδες τον ποδοπάτησε

Το φρικτό ατύχημα έγινε στην πόλη του Yorkshire, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο 82χρονος είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του μαζί με την σύζυγό του, κοντά στο εθνικό πάρκο του Ribblehead.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να ενόχλησε τις αγελάδες, οι οποίες αντέδρασαν ενστικτωδώς σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τα μικρά τους.

Τα ζώα άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω στο ζευγάρι, με την σύζυγο του 82χρονου να σώζεται. Ο ηλικιωμένος, ωστόσο ποδοπατήθηκε από τις αγελάδες και όταν διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Λάνκαστερ, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή, η οποία θέλει τις αγελάδες να τρόμαξαν από τα σκυλιά του ζευγαριού και να άρχισαν να τρέχουν. Μια εκδοχή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς η Αρχή Προστασίας Εθνικών Πάρκων της Μεγάλης Βρετανίας αναφέρει πως τα σκυλιά απαγορεύονται κοντά σε άλλα ζώα.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top