Υπόθεση αρπαγής 10χρονης Θεσσαλονίκη: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος της 33χρονης (βίντεο) | TheBlog.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Υπόθεση αρπαγής 10χρονης Θεσσαλονίκη: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο δικηγόρος της 33χρονης (βίντεο)

22:08 | 22/6/20

Η κατηγορούμενη νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά

Αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης θα καταθέσει ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Νουλέζας.

«Θα καταθέσουμε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ώστε να δούμε αν τελικά είναι ελαττωμένου καταλογισμού και αν είχε αντίληψη του άδικου της συμπεριφοράς της» είπε συγκεκριμένα.

Η 33χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον συνήγορό της η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ επιβαρυμένη. Χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, γι΄αυτό και σήμερα δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί σύμφωνα με το grtimes.gr.

Όπως είπε ο κ. Νουλέζας σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών