Φρικτό τροχαίο στα Τρίκαλα: Νεκρή μία 19χρονη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φρικτό τροχαίο στα Τρίκαλα: Νεκρή μία 19χρονη

00:36 | 2/7/20

Οι τραγικές συμπτώσεις από το φρικτό τροχαίο στα Τρίκαλα με τη νεκρή 19χρονη

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Τρικάλων - Λάρισας.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το δίκυκλο με το οποίο η 19χρονη με μία φίλη της κινούταν επί της Εθνικής Οδού. Οι κοπέλες βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο και από εκεί επικοινώνησαν με τους δικούς τους, που ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια από το σημείο.

Στο μεσοδιάστημα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, η μοτοσικλέτα λειτούργησε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα, είχε συμβεί το μοιραίο τροχαίο.

Μάλιστα η άτυχη κοπέλα την την Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της.

Το trikalaola.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από το σημείο που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, ενώ μίλησε με τον πρατηριούχο στο βενζινάδικο του οποίου σταμάτησαν οι κοπέλες με το δίκυκλο.


Ο Αντώνης Μαργαρίτης ανέφερε στο trikalaola.gr ότι η μηχανή είχε πάθει βλάβη και τα κορίτσια σταμάτησαν να την φτιάξουν, ζητώντας ένα κατσαβίδι, ενώ ο προορισμός τους ήταν για τα παράλια της Λάρισας.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top