Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη στην συνεργάτιδά του: Να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη στην συνεργάτιδά του: Να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά (βίντεο)

14:22 | 3/7/20

Η Αλεξάνδρα Καϋμένου αποχώρησε από το «Καλημέρα Ελλάδα» - Τι δήλωσε στο φινάλε της εκπομπής

Συγκινητικό ήταν το φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα» για τη φετινή σεζόν. Η αποχώρηση της στενής συνεργάτιδας του Γιώργου Παπαδάκη,
Αλεξάνδρας Καϋμένου από την εκπομπή, φόρτισε περισσότερο το κλίμα. Η νεαρή δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και όπως η ίδια είπε συγκινημένη, ήταν μια δύσκολη απόφαση.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος στο φινάλε την αποχαιρέτισε λέγοντάς της μεταξύ άλλων, πως για εκείνη θα είναι ένας «δεύτερος μπαμπάς».

«Η Αλεξάνδρα Καϋμένου δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. Για να πάρει το λόγο η συνεργάτιδά του, η οποία αρκετά φορτισμένη, είπε:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι με φουρτούνες αλλά και με μπουνάτσα, με πολύ ωραίες στιγμές, με χαρές, με λύπες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το χέρι σου και με πήρες δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα».

Ο Παπαδάκης κρατώντας της το χέρι, πρόσθεσε: «Σου εύχομαι στα επόμενα βήματά σου τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά. Εκεί που θα έρθει, θα έρθει ένα υπέροχο παιδί, Να την προσέχετε γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μου. Όσο για κάποιον, αν ποτέ σκεφτεί ότι θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της, να ξέρεις ότι έχω πάρα πολύ βαρύ χέρι».πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top