Αγοράκι με το διαβατήριο στο χέρι στην Κακαβιά: Θέλω να πάω σπίτι μου (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αγοράκι με το διαβατήριο στο χέρι στην Κακαβιά: Θέλω να πάω σπίτι μου (βίντεο)

11:22 | 17/8/20

Ουρές χιλιομέτρων στο συνοριακό φυλάκιο

Το πλαφόν που έχει μπει από τις 16 Αυγούστου στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να περάσουν από το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς -
750 καθημερινά- έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να εγκλωβίζονται στις ουρές. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου μάλιστα οι ουρές έφταναν και τα 17 χλμ!

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ έχει γίνει πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του συνοριακού φυλακίου για την αποσυμφόρηση του όγκου των ταξιδιωτών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η πρόταση έγινε δεκτή.

Όσοι βρεθούν στην Κακαβιά αναγκάζονται να μένουν για μέρες στα αυτοκίνητά τους, κάτω από συνθήκες καύσωνα. Όπως αυτό το αγοράκι που είναι εξαντλημένο και κρατώντας το διαβατήριο στα χέρια του λέει «θέλω να πάω στο σπίτι μου». Ο αστυνομικός τον χωρίζει από το πλήθος και εκείνο δεν σταματάει να κλαίει, κρατώντας σφιχτά στο στήθος το διαβατήριό του.Το πρωί του Σαββάτου 14 Αυγούστου ένα 10χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από ασθενοφόρο που κινούνταν προς το νοσοκομείο του Αργυροκάστρου.

Το παιδάκι μαζί με την οικογένειά του περίμενε να περάσει στην Ελλάδα όταν έγινε το δυστύχημα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει επί τόπου τη ζωή του.

(εξωτερική φωτογραφία αρχείου)

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top