Χαμός στο μετρό του Λονδίνου: Άνδρας αποκάλεσε τους μαύρους «κατοικίδια» – Έπεσε αναίσθητος με μια μπουνιά (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χαμός στο μετρό του Λονδίνου: Άνδρας αποκάλεσε τους μαύρους «κατοικίδια» – Έπεσε αναίσθητος με μια μπουνιά (βίντεο)

11:18 | 17/8/20

Δείτε το βίντεο

«Αυτό είναι το σπίτι μου κι εσείς όλοι θα γυρίσετε πίσω» φώναζε ένας επιβάτης του υπογείου στο Λονδίνο, ο οποίος μετά το ρατσιστικό του παραλήρημα έπεσε αναίσθητος με μια μπουνιά.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, αποκάλεσε την ομάδα των μαύρων, που επίσης επέβαιναν στο ίδιο βαγόνι «κατοικίδιά του».

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα.

«Είστε μαύροι... Θεέ μου!» φώναζε ο άνδρας στους μαύρους επιβάτες, ενώ μία γυναίκα τον κατέγραφε.

«Κανένας μας δεν θέλει να ακούει τα σκουπίδια που ξεστομίζεις» του είπε ένας από τους επιβάτες, ενώ εκείνος συνέχιζε να φωνάζει «είναι κατώτεροί μας» και να λέει στους μαύρους επιβάτες «είστε τα κατοικίδιά μου».

«Δεν είναι αστείο να είσαι ρατσιστής» σχολίασε ένας άλλος επιβάτης, ενώ ο άνδρας άρχισε να ουρλιάζει «βία!»Την ώρα που το τρένο έφτανε στον σταθμό Μπανκ ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις μαύρους που έβριζε στη διαδρομή. Ο ένας του έριξε γροθιά στο πρόσωπο και τον έριξε αναίσθητο.


πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top