Τι δεν πρέπει κάνετε σε ένα αεροπλάνο παρόλο που μπορείτε | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τι δεν πρέπει κάνετε σε ένα αεροπλάνο παρόλο που μπορείτε

11:48 | 13/8/20

Μία κακή συνήθεια που πρέπει να ξεχάσετε

Αδιαμφισβήτητα το ταξίδι με αεροπλάνο συγκαταλέγεται στις πιο ασφαλείς επιλογές που έχει κάποιος, όταν πρόκειται να ταξιδέψει.

Οι κανόνες, ωστόσο, που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιβάτες του είναι συγκεκριμένοι και αυστηροί, καθώς όλοι έχουν να κάνουν με την ασφάλειά τους.

Μια συνήθεια που αν και επιτρέπεται καλό είναι ο κάθε επιβάτης να ξεχάσει είναι το γεγονός ότι μόλις ανάψει η φωτεινή ένδειξη της ζώνης, οι περισσότεροι, τουλάχιστον, την λύνουν.

Όπως συμβουλεύουν τόσο οι αεροσυνοδοί, όσο και η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί αρκετά επικίνδυνο, καθώς τα κενά αέρος δεν μπορούν να προβλεφθούν πάντα και έτσι κάποιος επιβάτης να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, στο Conde Nast Traveler, κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από Άμπου Ντάμπι προς Τζακάρτα, κατά την διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν 31 άτομα, που δεν είχαν δεμένη την ζώνη τους.

Επίσης, σε αεροσκάφος άλλης εταιρείας κατά την διάρκεια πτήσης από Βοστόνη στο Σακραμέντο, λόγω έντονης κακοκαιρίας το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και μία επιβάτης «πετάχτηκε κυριολεκτικά από την  θέση της», όπως δήλωσε άλλη συνεπιβάτης της, αναφέρει το δημοσίευμα.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top