Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα της Τροχαίας καίει τον οδηγό – Έτρεχε με 104 χλμ ενώ το όριο ήταν 40χλμ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα της Τροχαίας καίει τον οδηγό – Έτρεχε με 104 χλμ ενώ το όριο ήταν 40χλμ

11:08 | 30/9/20

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά» είπε η μητέρα του πολίστα

Το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας για τον θάνατο του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή το Νοέμβριο του 2019 καίει τον οδηγό, που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του αθλητή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star το επίσημο πόρισμα αναφέρει ότι ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χλμ όταν συνέβη το δυστύχημα, με το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο να είναι τα 40 χλμ, ενώ φαίνεται ότι δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος.  Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα ήταν κινητοποιημένο με alarm στην αριστερή λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος.

Μετά το πόρισμα η μητέρα του πολίστα είπε:

«Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που όριζαν οι σημάνσεις της Τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί [...] «Δεν έχουμε ακούσει μία συγγνώμη. Είναι δύσκολο για μία μητέρα να θάβει το παιδί της και να ζει χωρίς αυτό», ανέφερε.

Στο πόρισμα των 65 σελίδων περιγράφεται καρέ καρέ πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο. Στην κατάθεσή του ο οδηγός υποστήριξε ότι έτρεχε με 70 χλμ και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα, όμως το πόρισμα τον διέψευσε.

Η οικογένεια του Αδαμάντιου Μαντή ετοιμάζει αγωγές εναντίον του οδηγού. Το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top