Αγοράκι με λαγόχειλο βρίσκει το άλλο του μισό σε κουτάβι με την ίδια σπάνια πάθηση (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αγοράκι με λαγόχειλο βρίσκει το άλλο του μισό σε κουτάβι με την ίδια σπάνια πάθηση (βίντεο)

20:06 | 8/9/20

Ο 2χρονος Bentley δεν μπορεί να συγκρατήσει την χαρά του, όταν ο μπαμπάς του γυρίζει σπίτι μαζί με ένα κουτάβι με λαγόχειλο

Όταν ο μπαμπάς του μικρού Bentley επισκέφτηκε το τοπικό καταφύγιο ζώων, αναζητώντας κοτόπουλα, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να του συμβεί είναι να βρεθεί μπροστά σε ένα ασπρόμαυρο χαριτωμένο σκυλάκι με λαγόχειλο. Δίχως δεύτερες σκέψεις υιοθέτησε το κουτάβι που έχει την ίδια σπάνια πάθηση με τον γιο του, με την βεβαιότητα ότι θα ήταν το ιδανικό δώρο - έκπληξη για τον μικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Good News Network, ο μικρός Bentley χάρηκε πολύ με τον καινούργιο του φίλο, ενώ η μητέρα του δήλωσε ενθουσιασμένη με την νέα προσθήκη στην οικογένεια, διότι η υιοθέτηση του κουταβιού έκανε τον Bentley να νιώσει αμέσως πως έχει κάτι κοινό με τον νέο του τετράποδο φίλο.

Το τοπικό καταφύγιο ζώων εξέφρασε δημόσια την χαρά και την συγκίνησή του μέσω ανάρτησης στο Facebook, η οποία μετρά χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.

Δείτε πόσο ευτυχισμένος είναι ο μικρός παρέα με το άλλο του μισό:πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top