Αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες στην κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά λόγω κορονοϊού | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες στην κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά λόγω κορονοϊού

22:55 | 10/9/20

Έχουν εντοπιστεί 114 κρούσματα - Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε την 7ήμερη αναστολή λειτουργίας στην κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά λόγω κορονοϊού.


Στην εταιρεία έχουν καταγραφεί 114 κρούσματα και έτσι η Πολιτική Προστασία αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας, η οποία θα ισχύ από αύριο και για 7 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας: «Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες από 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως 18-09-2020 και ώρα 06.00».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top