Από το «Να κοπεί το Big Brother» στο «Ανοίξτε το live του Big Brother» ένα tweet δρόμος | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Από το «Να κοπεί το Big Brother» στο «Ανοίξτε το live του Big Brother» ένα tweet δρόμος

15:38 | 8/9/20

Πρώτο trend στο Twitter το hashtag που ζητά να ανοίξει η διαδικτυακή μετάδοση του ριάλιτι

«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου» και στην εποχή των social media μπορείς να το δεις με κάθε ευκαιρία. Τελευταίο παράδειγμα είναι η περίπτωση του Big Brother. Οι χρήστες του Twitter ήταν
εκείνοι που ανέδειξαν τη ντροπιαστική ιστορία με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και το χυδαίο σχόλιο που έκανε στη διάρκεια του Live streaming του ΣΚΑΪ περί βιασμού.

Το βίντεο με την επίμαχη σκηνή ανέβηκε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η οργή των χρηστών ήταν μεγάλη. Η κατακραυγή μεγαλύτερη και η απαίτηση να κοπεί το ριάλιτι επιτακτική, με το hashtag «#cancelbigbrothergr» να γίνεται πρώτο trend. Τα tweets καταδίκαζαν όλα σε κάθε τόνο το σχόλιο του Κρητικού παίκτη και διαβάζοντάς τα έλεγες πως υπάρχει ελπίδα.

Και ήρθε το βράδυ της Δευτέρας και προηγουμένως η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν πως το live streaming κλείνει προσωρινά. Και τσουπ, στο Twitter «σκάει» μύτη ένα νέο hashtag, που ζητά… «#OpenBigBrotherGRLive».

Ναι, εκεί έξω ή μάλλον εκεί μέσα στο Twitter υπάρχει κόσμος και μάλιστα πολύς που θέλει να ανοίξει άμεσα το streaming, μήπως και χάσουν κάποια εξέλιξη από τους παίκτες που έχουν απομείνει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Το, δε, νέο hashtag βρίσκεται στην κορυφή των trends του ελληνικού twitter μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες. Βέβαια, υπάρχουν και πολλά tweets που σχολιάζουν αρνητικά το νέο hashtag.

Συμπέρασμα: Από το «Να κοπεί το Big Brother» στο «Ανοίξτε το live του Big Brother» ένα tweet δρόμος.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets:

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top