Αποσωληνώθηκε μετά από 10 μέρες ο μοναχός από το Άγιο Όρος – Το έντονο ενδιαφέρον Τσιόδρα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αποσωληνώθηκε μετά από 10 μέρες ο μοναχός από το Άγιο Όρος – Το έντονο ενδιαφέρον Τσιόδρα

12:58 | 30/9/20

Αρνητικός στον ιό στο δεύτερο τεστ

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο μοναχός από τη Μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους που είχε διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου
της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το voria.gr, χθες το πρωί, έπειτα από 10 ημέρες, ο μοναχός αποσωληνώθηκε, καθώς η κλινική του εικόνα παρουσίασε βελτίωση.

Μάλιστα, στο τελευταίο τεστ που του έγινε, ο μοναχός βρέθηκε αρνητικός στον ιό SARS-CoV-2 και έτσι δεν θα χρειαστεί να νοσηλευθεί στην κλινική Covid. Αντιθέτως, θα μεταφερθεί στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου και θα παραμείνει εκεί έως ότου πάρει εξιτήριο, υπό στενή βέβαια ιατρική παρακολούθηση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα υπέρταση.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση του 85χρονου, όπως είχε γράψει πρώτη η Voria.gr, είχε δείξει και ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος επικοινωνούσε ανά τακτά διαστήματα με το νοσοκομείο ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του. Ανάλογο ενδιαφέρον, βεβαίως, δείχνει σε κάθε ευκαιρία και ο διοικητής του Αγίου Όρους, Αθανάσιος Μαρτίνος.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top