Αστυνομικός πατάει στον λαιμό 14χρονο γιατί δεν φόραγε μάσκα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αστυνομικός πατάει στον λαιμό 14χρονο γιατί δεν φόραγε μάσκα

10:41 | 11/9/20

Η σύνδεση με τη δολοφονία του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ ήταν άμεση

Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας ξύπνησε μνήμες από τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και σημειώθηκε στην Ισπανία.

Αστυνομικός έχει ξαπλώσει στον δρόμο και πατάει στον λαιμό έναν 14χρονο, ο οποίος δεν φόραγε τη μάσκα που είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από την περιοχή Miranda de Ebro φαίνεται το αγόρι που φωνάζει από τον πόνο. Ένας περαστικός ακούγεται να λέει «μην τον πιέζεις τόσο δυνατά», ενώ άλλος βρίζει τον αστυνομικό αποκαλώντας τον μπάσταρδο και βασανιστή.

Η Αστυνομία συνέλαβε και τη μητέρα του νεαρού που ζητά να μάθει γιατί ασκείται τόση βία στο παιδί της αναφέρει η Daily Mail.

Το περιστατικό αυτό έρχεται έξι μόλις μέρες από ένα παρόμοιο που έγινε στη Μαδρίτη όπου αστυνομικό χτυπάει πάνω στο περιπολικό το κεφάλι μιας γυναίκας γιατί δεν φορά μάσκα.

Ο δήμος του Miranda de Ebro ανέφερε σε ανακοίνωση ότι ο αστυνομικός αναγκάστηκε να ρίξει στο έδαφος τον 14χρονο μετά από επίθεση του τελευταίου.

Δείτε το βίντεο:

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top