Χανιά: Εκκενώθηκε έπειτα από 16 χρόνια η κατάληψη Rosa Nera στην παλιά πόλη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χανιά: Εκκενώθηκε έπειτα από 16 χρόνια η κατάληψη Rosa Nera στην παλιά πόλη

13:14 | 5/9/20

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο στο κτίριο της «5ης Μεραρχίας»

Στην εκκένωση του κτιρίου της «5ης Μεραρχίας», που είναι στην παλιά πόλη των Χανίων κι εδώ και 16 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Η μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε πριν ξημερώσει περίπου στις 5 το πρωί, με αποκλεισμό των δύο σοκακιών που οδηγούν στις ισάριθμες πύλες προς τον χώρο όπου βρίσκεται το κτίριο, ενώ ακολούθησε έφοδος των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο κτίριο στο οποίο εδώ και 16 χρόνια τελεί υπό κατάληψη με το όνομα «Rosa Nera».

Μέχρι και που ξημέρωσε οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο κτίριο, αποκλείοντας κάθε πρόσβαση σε αυτό, ενώ σε αρκετή απόσταση συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι στην κατάληψη.Στην συνέχεια της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από την αστυνομία για τα άτομα που υπήρχαν μέσα στο κτίριο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 15-20, και για τα υλικά που βρέθηκαν σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από ολόκληρη την Κρήτη, ενώ ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος και δεν υπήρξαν επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κτίριο θα τεθεί υπό φύλαξη προκειμένου να προληφθεί ενδεχόμενη ανακατάληψη ενώ αναμένεται να παραδοθεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης που είναι ο ιδιοκτήτης του.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top