«Δάσκαλοι δέχονται απειλητικές επιστολές από γονείς για τις μάσκες» (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Δάσκαλοι δέχονται απειλητικές επιστολές από γονείς για τις μάσκες» (βίντεο)

22:25 | 8/9/20

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θανάσης Κικινής

Ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θανάσης Κικινής, κατήγγειλε ότι εκπαιδευτικοί δέχονται απειλητικές επιστολές από όσους αντιδρούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

Ο κ. Κικινής είπε στον ΑΝΤ1: «Δεχόμαστε απειλητικές επιστολές από ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τη χρήση της μάσκας στα παιδιά τους», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΟΕ και πρόσθεσε ότι απειλούν πως «θα στραφούν ακόμη και με ένδικα μέσα κατά εκπαιδευτικών που θα προσπαθήσουν να φορέσουν τη μάσκα στα παιδιά τους».

Ο Θανάσης Κικίνης συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει το θεσμικό πλαίσιο που θα θωρακίσει τους εκπαιδευτικούς για να μην έχουν και προβλήματα προσπαθώντας να κάνουν τη δουλειά τους»

«Θεμιτή η στάση των διαμαρτυρόμενων γονέων για τη χρήση της μάσκας, όλες οι απόψεις στη δημοκρατία είναι σεβαστές, όμως αυτή τη στιγμή οι εντολές των λοιμωξιολόγων είναι να τηρηθεί το μέτρο της χρήσης της μάσκας» κατέληξε ο κ. Κικίνης.

Δείτε το βίντεο στο 45:35πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top