Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 17% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 17% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

14:19 | 5/9/20

Τι λέει ο κόσμος για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και τα ελληνοτουρκικά

Μεγάλη παραμένει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Βάσει της δημοσκόπησης της GPO για την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,5% έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 7%, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με ποσοστό 5,2% και ακολουθούν Ελληνική Λύση στο 3,5% και το ΜεΡΑ25 στο 2,5%.

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 52,3% των ερωτηθέντων, με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στο 26,2%.

Σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, το 52,1% κρίνει το κυβερνητικό έργο θετικά, ενώ το 44,1% αρνητικά.

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, το 63,7% θεωρεί πιθανό ένα θερμό επεισόδιο, με το 34,5% να απαντά αρνητικά.

Επιπλέον, το 69,8% θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε διάλογο με την Τουρκία, ενώ σε ερώτηση για το αν πρέπει η χώρα μας να αντιμετωπίσει την προκλητικότητα της γειτονικής χώρας με στρατιωτικά μέσα το 49,2% απαντά «ναι και μάλλον ναι» και 47,1% απαντά «όχο και μάλλον όχι».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top