Δολοφονία Γραικού: «Ο κατηγορούμενος είχε τη φήμη του τραμπούκου» λέει ο γιος του θύματος | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δολοφονία Γραικού: «Ο κατηγορούμενος είχε τη φήμη του τραμπούκου» λέει ο γιος του θύματος

13:02 | 11/9/20

«Μας έλεγε "να σας βοηθήσω, είμαι δίπλα σας"»

Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η σημερινή ακροαματική διαδικασία στη δίκη για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 47χρονος έμπορος κρεάτων σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Ο γιος του θύματος κατέθεσε ότι «έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου από τη μητέρα μου. Παίρναμε τηλέφωνα σε συγγενείς και φίλους. Είδα τον κατηγορούμενο, την επόμενη μέρα, έξω από το σφαγείο. Μας έλεγε "να σας βοηθήσω. Είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειάζεστε". Μας είπε ότι έγινε η συναλλαγή και ότι έφυγαν προς διαφορετική κατεύθυνση. Γνώριζα ότι ο πατέρας μου είχε να παίρνει χρήματα από τον κατηγορούμενο. Πήγε στον στάβλο του για ζητήσει τις προηγούμενες οφειλές» αναφέρει το grtimes.gr.

Mεταξύ άλλων ο μάρτυρας ανέφερε: «Εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε πολλούς απλήρωτους. Υπήρχε η φήμη ότι ήταν τραμπούκος και ότι τον φοβόντουσαν. Ήταν 120-130 κιλά και παλιά ήταν πυγμάχος. Ο πατέρας μου πήγε στον στάβλο επειδή θεωρούσε ότι εξαπατήθηκε. Δεν θα φοβόταν λόγω της σωματικής του διάπλασης (του κατηγορουμένου)».

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top