Δολοφονία Μακρή: Ισόβια στον εκτελεστή του επιχειρηματία | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δολοφονία Μακρή: Ισόβια στον εκτελεστή του επιχειρηματία

16:58 | 14/9/20

Το «ευχαριστώ» της Βικτώριας Καρύδα στους δικαστές

Με τις ευχαριστίες της χήρας του Γιάννη Μακρή, Βικτώριας Καρύδα στους δικαστές για την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων για την δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία έπεσε η αυλαία της πολύκροτης δίκης.

Η γυναίκα, η οποία δεν έλειψε ούτε λεπτό από την δικαστική αίθουσα, άκουσε τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να καταδικάζουν, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, τους δυο κατηγορούμενους αδελφούς.

Συγκεκριμένα, στον 32χρόνο κατηγορούμενο ως εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα , επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη, επιπλέον ποινή 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1000 για οπλοχρησία και οπλοφορία.

Δικαστές και ένορκοι, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό κρίνοντας τον ένοχο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας σε ήρεμη ψυχική διάθεση, της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για απλή συνέργεια στο έγκλημα, καταδικάστηκε ο 36χρονος αδελφός του στον οποίο το δικαστήριο, επίσης, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Οι δυο κατηγορούμενοι επέστρεψαν στη φυλακή καθώς το δικαστήριο είπε «όχι» στην αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι την έφεση.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top