Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Κορινθίων – Απεβίωσε αιφνιδιαστικά η σύζυγός του Κική | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Δύσκολες ώρες για τον Δήμαρχο Κορινθίων – Απεβίωσε αιφνιδιαστικά η σύζυγός του Κική

16:45 | 11/9/20

Η Κική Νανοπούλου – Γιώτη μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 2 το μεσημέρι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο Θάνατός της

Από την πρώτη στιγμή του επεισοδίου κοντά της η οικογένειά της προσπαθούσαν να την συνεφέρουν. Η 56χρονη εκλιπούσα, σύζυγος και μητέρα,με μεγάλη συμβολή στη εκλογή του συζύγου της στη θέση του Δημάρχου.

Μόλις είχε τελειώσει η πετυχημένη εκδήλωση με την Παρουσία της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου στο Δημαρχείο Κορίνθου και ο Δήμαρχος ετοιμαζόταν να πάει μαζί με την κ. Αγγελοπούλου στα Δερβενάκια όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από την οικία του ότι λιποθύμησε η σύζυγός του. Αμέσως κατευθύνθηκε στην οικία του να βρεθεί κοντά στην πολυαγαπημένη σύζυγό του Κική.

Η οικογένειά του εντωμεταξύ είχε ειδοποιήσει τον Ιατρό Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου για να πάει να την εξετάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αν κρινόταν αναγκαίο για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κρίθηκε ότι έπρεπε η άτυχη Κική να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Όπου επιβεβαιώθηκε το θλιβερό γεγονός.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top