Φρικιαστικό έγκλημα: Θηλυκοί εραστές διαμέλισαν άντρα για να του κλέψουν λεφτά με το δάχτυλό του | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φρικιαστικό έγκλημα: Θηλυκοί εραστές διαμέλισαν άντρα για να του κλέψουν λεφτά με το δάχτυλό του

11:33 | 29/9/20

Τον σκότωσαν, τον πετσόκοψαν και κράτησαν το κεφάλι για πέντε μέρες

Ένα ζευγάρι λεσβιών από την Πορτογαλία κατηγορούνται για ένα φριχτό έγκλημα.

Το οποίο εμπνεύστηκαν από την τηλεοπτική σειρά με τον serial killer «Dexter»!

Οι δύο γυναίκες φέρονται να σκότωσαν και να διαμέλισαν έναν άντρα και να χρησιμοποίησαν το κομμένο του δάχτυλο για να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό, από τον οποίο έκλεψαν 77.000 δολάρια που είχε μόλις κληρονομήσει εκείνος.

Το ανατριχιαστικό έγκλημα είχε σοκάρει την πορτογαλική κοινωνία μέσα στη χρονιά, πλέον έχουμε όμως υπόπτους. Η 19χρονη Maria Malveiro και η 23χρονη σύντροφός της, νοσοκόμα στο επάγγελμα, Mariana Fonseca, κατηγορούνται για τον φόνο του 21χρονου ξενοδοχειακού υπαλλήλου Diogo Goncalves.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας αναδύθηκαν από την κατάθεση της εισαγγελίας, η οποία δένει ολοένα και περισσότερο την υπόθεση, ώστε να καταλήξει στο δικαστήριο.

Οι ανακριτικές αρχές δήλωσαν λοιπόν πως η Malveiro αποπλάνησε τον Goncalves. Ήξερε ότι την ήθελε παθιασμένα και του υποσχέθηκε ερωτικό χορό στο σπίτι του. Μόνο που έριξε υπνωτικό στο ποτό που του σέρβιρε και ο άντρας στραγγαλίστηκε τελικά εκείνο το βράδυ (18 Μαρτίου).

Κατόπιν οι δύο γυναίκες του έκοψαν τα δάχτυλα, ώστε να ξεκλειδώσουν το κινητό του και να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», που επικαλείται πορτογαλικά μέσα, οι δύο γυναίκες διαμέλισαν κατόπιν τον τραγικό νεαρό και κράτησαν κεφάλι, χέρια και πόδια για πέντε μέρες, πριν πετάξουν τον κορμό του στη θάλασσα.

Κατόπιν ξεφορτώθηκαν και τα άλλα τμήματα του σώματός του, πετώντας τα από τα βράχια της επαρχίας Αλγκάρβε. Τις επόμενες μέρες ενημέρωναν το προφίλ του στο Facebook, ώστε να πιστέψουν όλοι πως ήταν ζωντανός.

Για κακή τους τύχη, το σώμα του ξεβράστηκε στις ακτές, κι έτσι άρχισαν οι Αρχές να έχουν τα πρώτα στοιχεία. Η Malveiro φέρεται να παραδέχτηκε στον τοπικό δικαστή που έκανε την πρώτη ανάκριση πως εκείνη και η Fonesca εμπνεύστηκαν το έγκλημα από τον «Dexter».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top