Γιατί πρέπει να έχετε πάντα στο σπίτι σας ένα πακέτο μωρομάντηλα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Γιατί πρέπει να έχετε πάντα στο σπίτι σας ένα πακέτο μωρομάντηλα

18:01 | 8/9/20

Ακόμη κι αν δεν έχετε παιδιά

Η άποψη ότι τα μωρομάντηλα είναι πρακτικά και χρηστικά μόνο για όσους έχουν παιδιά καταρρίπτεται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Όσα θα σας χρειαστούν δηλαδή για να διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί.

Η εφαρμογή τους σε διάφορους τομείς και περιστάσεις της καθημερινότητας λύνει τα χέρια πολλές φορές, προσφέροντας εναλλακτικές και εύκολες λύσεις που δεν είχατε φανταστεί.

Αφαιρούν το μακιγιάζ των ματιών

Αν έχετε ξεμείνει από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και σαπούνι προσώπου, τα μωρομάντηλα είναι η αμέσως επόμενη σωτήρια λύση σας. Παρασκευασμένα για τα ευαίσθητα δέρματα των μωρών, είναι ό,τι πρέπει και για το πρόσωπό σας. Μάλιστα, αν θέλετε να κάνετε το ντεμακιγιάζ σας λίγο πιο θρεπτικό μπορείτε να ρίξετε μία ή δύο σταγόνες λάδι καρύδας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Εξαφανίζουν σημάδια από βαφή μαλλιών

Εσείς που βάφετε τα μαλλιά σας μόνες σας ή διευκολύνετε κάποια φίλη στο σπίτι, φροντίστε μαζί με την βαφή να προμηθευτείτε και ένα πακέτο μωρομάντηλα. Ο λόγος; Εξαφανίζουν τέλεια τυχόν λεκέδες από την βαφή στο μέτωπο ή το λαιμό σας.

Φρεσκάρουν το πρόσωπο και το σώμα τις πολύ ζεστές μέρες

Τοποθετήστε ένα πακέτο μωρομάντηλα στο ψυγείο για να είναι δροσερά και τις ημέρες με πολλή ζέστη σκουπιστείτε με ένα από αυτά. Η δροσιά που θα σας προσφέρει το παγωμένο μαντηλάκι είναι άκρως ανακουφιστική. Ακόμη κι όταν βρίσκεστε στην παραλία, μπορείτε να τα έχετε μαζί σας μέσα στο φορητό ψυγειάκι σας.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top