Γιατρός έβγαλε από το αυτί ασθενούς κερί που είχε μαζευτεί εδώ και 16 χρόνια (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γιατρός έβγαλε από το αυτί ασθενούς κερί που είχε μαζευτεί εδώ και 16 χρόνια (βίντεο)

14:25 | 14/9/20

Η όλη επέμβαση κράτησε πάνω από μία ώρα - Το βίντεο είναι για γερά στομάχια

Ένας βρετανός γιατρός αφαίρεσε κερί με τη σέσουλα από το αυτί ενός άντρα, με την ποσότητά του να εντυπωσιάζει ακόμα και τον ίδιο τον ειδικό.

«Ήταν και με διαφορά η μεγαλύτερη ποσότητα από κερί αυτιού και νεκρό δέρμα που έχω αφαιρέσει ποτέ από αυτί», δήλωσε ο Dr. Neel Raithatha, γνωστός και ως «Wax Whisperer» για τις περίφημες ικανότητές του στον καθαρισμό αυτιών.

Ο ασθενής έφτασε στο ιατρείο του δρος Raithatha στην Αγγλία με τρομακτικό πόνο στο αυτί, υποφέροντας ταυτοχρόνως από ιλίγγους και αστάθεια.

Το βίντεο που κατέγραψε ο γιατρός δεν είναι για όλους. Είναι τραβηγμένο με κάμερα μέσα στο αυτί και δείχνει τον ειδικό να αφαιρεί κερί για 5 ολόκληρα λεπτά, κερί που είχε συσσωρευτεί εδώ και 16 χρόνια. Η όλη επέμβαση κράτησε πάνω από μία ώρα, 6 φορές περισσότερο από το σύνηθες, όπως μας λέει ο γιατρός.

«Σοκαρίστηκα από το πόσο πολύ κερί και νεκρό δέρμα αφαίρεσα», δήλωσε κατόπιν ο Raithatha, ο οποίος παρά την εμπειρία και την καθημερινή τριβή του, είπε πως ένιωσε «ναυτία» από την επέμβαση...πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top