Γυναίκα πρόσφυγας έπιασε από το πέτο τον Σαλβίνι: Την κατάρα μου να έχεις, είσαι δολοφόνος (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γυναίκα πρόσφυγας έπιασε από το πέτο τον Σαλβίνι: Την κατάρα μου να έχεις, είσαι δολοφόνος (βίντεο)

15:46 | 10/9/20

«Όλα καλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απαντώ στον θυμό αυτό με χαμόγελο», απάντησε ο ίδιος

Την αγανάκτησή της προς τον ηγέτη της Λέγκας του Βορρά στην Ιταλία, Ματέο Σαλβίνι εξέφρασε μία γυναίκα πρόσφυγας κατά την διάρκεια της περιοδείας του σε προάστιο της Φλωρεντίας.

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera η 29χρονη είναι πρόσφυγας από το Κονγκό που εργάζεται σε κοινωνικό πρόγραμμα σε προάστιο της ιταλικής πόλης

Συγκεκριμένα, όταν η γυναίκα είδε μπροστά της τον ηγέτη της Λέγκας του Βορρά τον έπιασε από το πέτο και του φώναξε: «Την κατάρα μου να έχεις, είσαι δολοφόνος».

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANSA η γυναίκα απομακρύνθηκε από αστυνομικούς ενώ υποστήριξε ότι είναι διαταραγμένη ψυχολογικά.

Η τοπική Αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψή της καθώς θεώρησε ότι η επίθεση εναντίον του Σαλβίνι δεν ήταν προμελετημένη.

«Όλα καλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απαντώ στον θυμό αυτό με χαμόγελο. Για την γυναίκα που μου επιτέθηκε δεν νιώθω θυμό μόνο θλίψη» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook, ο Ματέο Σαλβίνι.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top