Γυναίκα στη Λαμία πήρε τη μάσκα από τα σκουπίδια και τη φόρεσε για να μπει στο λεωφορείο | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Γυναίκα στη Λαμία πήρε τη μάσκα από τα σκουπίδια και τη φόρεσε για να μπει στο λεωφορείο

18:50 | 4/9/20

Αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν αντιμέτωποι με το συμβάν

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ενημερώσεις από την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τους ελέγχους και τα πρόστιμα για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του
νέου κορονοϊού. Μέσα σε αυτά και η χρήση μάσκας, για την οποία οι επιστήμονες προτείνουν να χρησιμοποιείται υποχρεωτικά σύμφωνα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά στοιχεία.

Η εικόνα που μετέφερε στο LamiaReport ένας αναγνώστης το μεσημέρι της Παρασκευής (04/09) είναι απλά σοκαριστική. Στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, στη στάση του Αστικού, σε ώρα αιχμής, μια γυναίκα -γνωστή για τις εξάρτησή της ουσίες- θέλησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, αλλά δεν έχει μάσκα. Τότε έκανε... το απλό: έψαξε στα σκουπίδια, βρήκε μία πεταμένη, τη φόρεσε και μπήκε στο όχημα!

Σε περιπτώσεις σαν αυτή, ή ακόμη και άλλων πολιτών που φορούν μια πολυχρησιμοποιημένη μάσκα μιας χρήσεως, την οποία πετούν οπουδήποτε και την πιάνουν με βρώμικα χέρια, ή μια βαμβακερή μάσκα πολλών χρήσεων που δεν την πλένουν όμως ποτέ, γίνεται σαφές ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος -και για τους άλλους. Γενικά, η μάσκα αν δεν χρησιμοποιείτε σωστά, είναι ακόμη πιο επικίνδυνη για μετάδοση όχι μόνο της Covid-19, αλλά και άλλων ιώσεων και μικροβίων που μπορεί να φέρουμε.

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top