Η νέα τάση στο μακιγιάζ που αλλάζει όλα όσα ήξερες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η νέα τάση στο μακιγιάζ που αλλάζει όλα όσα ήξερες

17:48 | 8/9/20

Δεν είναι για όλες, λίγος πειραματισμός όμως δεν έβλαψε ποτέ και καμία

Το μακιγιάζ των ματιών φαίνεται να αλλάζει ριζικά, καθώς μια νέα τάση γίνεται μόδα και μεταμορφώνει ό,τι ξέραμε και δεν ξέραμε από make up.

Ο λόγος για το πάνω βλέφαρο, που δεν παίρνει πια ομοιόμορφη σκιά. Η πλήρης κάλυψη λοιπόν του άνω κινητού βλεφάρου με μία σκιά (ή συνδυασμό σκιών) για να τονιστεί το βλέμμα είναι σήμερα παρελθόν.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Feingold (@sarah.feingold) στις


Οι γνωστότεροι make up artists προτείνουν τώρα αφηρημένες λεπτές γραμμές στο πάνω βλέφαρο, ώστε και το σχήμα των ματιών να μην αλλοιώνεται και να τραβά τα βλέμματα του κόσμου.

Το μάτι μετατρέπεται έτσι σε καμβά που περιμένει να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης. Κάθε φορά που κλείνουν τα μάτια, όλοι δίνουν προσοχή για να παρατηρήσουν το καινούριο και ιδιαίτερο που κομίζουν.


Το ίδιο ισχύει και για το eyeliner, ξεχνά την αρμονία και οι γραμμές του γίνονται έντονες και δυναμικές, ξεφεύγοντας από πλαίσια και καλούπια.


Δεν είναι για όλες, είναι όμως μια τάση που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, τώρα που η μάσκα καλύπτει ένα καλό μέρος του προσώπου...


πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top