Καιρός: Τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής του Ιανού – Ψυχρότερο το Ιόνιο μετά το πέρασμά του | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καιρός: Τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής του Ιανού – Ψυχρότερο το Ιόνιο μετά το πέρασμά του

21:04 | 21/9/20

Δείτε τα ενδιαφέροντα στοιχεία που γνωστοποίησε το Meteo

Ο Ιανός πέρασε από την Ελλάδα και κατάφερε να στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους αλλά και να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές.
Την ίδια ώρα, η αγωνία είναι στο κόκκινο για την τύχη της 40χρονης φαρμακοποιού η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία «Ιανός» (δείτε περισσότερα εδώ).

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έπεσαν στο Περτούλι και το Μουζάκι.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται επικαιροποιημένα τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης του Ιανού κατά το διάστημα Πέμπτη 17/09 έως Κυριακή 20/09, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.Παράλληλα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που μας παρέχουν οι μετεωρολογικοί δορυφόροι σημαντική ήταν επίδραση του Ιανού στις θερμοκρασίες της επιφάνειας της θάλασσας στο Ιόνιο, και ιδιαίτερα στις περιοχές όπου βρέθηκε κατά τη φάση της μεγαλύτερης ισχύος του.

Στους χάρτες που ακολουθούν επισημαίνονται σε κύκλο οι περιοχές όπου μεταξύ 15/09 και 20/09 οι θερμοκρασίες της επιφάνειας της θάλασσας υποχώρησαν έως και κατά 3 βαθμούς Κελσίου.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top