Καταγγελία πνευμονολόγου: Γονείς ζητούν ιατρικές βεβαιώσεις για να αποφύγουν τα παιδιά τους τη μάσκα | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καταγγελία πνευμονολόγου: Γονείς ζητούν ιατρικές βεβαιώσεις για να αποφύγουν τα παιδιά τους τη μάσκα

12:40 | 22/9/20

«Τους συμβουλεύουμε ότι αυτοί που θα ωφεληθούν από τη χρήση της είναι οι ίδιοι και προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι δεν τους προκαλεί κανένα κακό»

Για τη χρήση μάσκας μίλησε ο πνευμονολόγος Στυλιανός Βιττωράκης καταγγέλλοντας πως πολλοί είναι οι γονείς οι οποίοι ζητούν ιατρικές βεβαιώσεις για την να αποφύγουν τα παιδιά τους.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης (22/9) εάν και είναι αρκετοί είναι οι γονείς που επισκέπτονται ιατρούς ζητώντας ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, προκειμένου τα παιδιά τους να μη φορούν μάσκα στο σχολείο, αποτελεί «είναι ένα φαινόμενο που φθίνει όσο περνούν οι μέρες».

Ο κ. Βιττωράκης τόνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων είναι προβληματισμένοι και όχι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση της μάσκας.

«Τους συμβουλεύουμε ότι αυτοί που θα ωφεληθούν από τη χρήση μάσκας είναι οι ίδιοι και προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι η μάσκα δεν τους προκαλεί κανένα κακό» δήλωσε.

Τέλος ο πνευμονολόγος υπογράμμισε ότι καλύτερο «όπλο» προκειμένου να πείσουμε τον κόσμο για τα οφέλη της μάσκας είναι η ενημέρωση.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top