Κεραμέως: Η χρήση της μάσκας είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά από τους ειδικούς (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Κεραμέως: Η χρήση της μάσκας είναι πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονικά από τους ειδικούς (βίντεο)

13:01 | 7/9/20

«Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας - Τα διαλείμματα θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες για να αποφύγουμε τον συνωστισμό»

Η χρήση της μάρκας από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς είναι πλήρως επιστημονικά τεκμηριωμένη επισημαίνει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως μια εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το μέλος της κυβέρνησης τόνισε ότι «η μάσκα αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε για την θωράκιση του εαυτού μας και των γύρω μας», προσθέτοντας ότι «η προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

«Έχουμε εξετάσει όλα τα μέτρα προστασίας και τις εναλλακτικές λύσεις που τυχόν υπάρχουν. Τα διαλείμματα για παράδειγμα θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός» σημείωσε.

Τέλος, επεσήμανε ότι θα αφιερωθεί χρόνος τις πρώτες ημέρες, προκειμένου να μάθουν οι μαθητές για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η χρήση μάρκας, ενώ όταν ανοίξουν τα σχολεία όλα τα αναλώσιμα (ήτοι μάσκες, αντισηπτικά, κ.λπ) θα βρίσκονται στις τάξεις.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top