Μητέρα φαρμακοποιού στην Καρδίτσα: Έχω θυμό που ενώ αγνοείται, προσπαθούν να της επιρρίψουν ευθύνες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητέρα φαρμακοποιού στην Καρδίτσα: Έχω θυμό που ενώ αγνοείται, προσπαθούν να της επιρρίψουν ευθύνες

15:45 | 22/9/20

«Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς καμία προειδοποίηση»

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 40χρονης φαρμακοποιού από την Καρδίτσα, που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου,
όταν ο Ιανός έπληξε την πόλη, προκαλώντας καταστροφές μεγάλου μεγέθους. Το αυτοκίνητο της γυναίκας εντοπίστηκε άδειο το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα λόγια της μητέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκλονίζουν.

«Ζούμε ώρες τραγικής αγωνίας γιατί ψάχνουμε κάτω από πέτρες, φερτά υλικά, κορμούς δέντρων με τόνους λάσπη και δε φτάνει αυτό. Έχουμε και τα ανεύθυνα σενάρια, με διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να ξέρουν τι λένε. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το παιδί μου. Τις ευθύνες θα τις αναζητήσουμε αργότερα» είπε.

Η μητέρα της 40χρονης τονίζει ότι κανείς δεν έκλεισε τον δρόμο.

«Το σπίτι μας απέχει 250-300 μέτρα. Έβρεχε και κόπηκε το ρεύμα. Της είπα αφού βρέχει και δεν έχει ρεύμα, έλα στο σπίτι και μου είπε "μαμά περιμένω μια παραγγελία για φάρμακα. Αν με βρουν κλειστή θα τα αφήσουν στη βροχή και θα χαλάσουν". Έμεινε μέσα περιμένοντας. Δεν είχε καμία ενημέρωση από πουθενά. Δεν είχα ρεύμα τηλεόραση, ούτε επικοινωνία μπορούσαμε να έχουμε. Όταν εκκενώθηκε το κέντρο υγείας, θα μπορούσε να της πει κάποιος, ή να έκλειναν τον δρόμο με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς» πρόσθεσε.

«Το παιδί μου πήγε αβοήθητο»

«Αυτό είναι το παράπονό μου ότι δεν ενημερώθηκε από πουθενά, νόμιζε ότι ήταν μια απλή βροχή. Όταν πήγε εννιά και μισή και δεν είχε επιστρέψει, πήγα στο φαρμακείο, ήταν κλειστό και το αυτοκίνητο έλειπε. Ρώτησα αν ήξερε κανείς τίποτα και μου είπαν ότι πριν από λίγο είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στο ποτάμι, χωρίς να ξέρουν ποιο αυτοκίνητο ήταν. Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς καμία προειδοποίηση».

«Έχω τόσο θυμό που ενώ αγνοείται το παιδί μου ακόμα, προσπαθούν να του επιρρίψουν τις ευθύνες ότι της έκαναν νόημα να μην πάει στον δρόμο… κι εκείνη δεν κατάλαβε» λέει η μητέρα. «Το ένστικτό μου δε με αφήνει να χάσω τις ελπίδες μου γιατί ούτε θέλω ούτε μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Θέλω να τη βρούμε».

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top