Μητσοτάκης: Αν χρειαστεί, θα κάνω πρώτος εγώ και η οικογένειά μου το εμβόλιο για να αποδείξω ότι είναι ασφαλές | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μητσοτάκης: Αν χρειαστεί, θα κάνω πρώτος εγώ και η οικογένειά μου το εμβόλιο για να αποδείξω ότι είναι ασφαλές

19:36 | 13/9/20

«Θα κερδίσουμε και τη μάχη του αντιεμβολιαστικού κινήματος» σημείωσε ο πρωθυπουργός από το Thessaloniki Helexpo Forum

Διατεθειμένος να κάνει πρώτος ο ίδιος και η οικογένειά του το εμβόλιο για τον κορονοϊό προκειμένου να αποδείξει ότι είναι ασφαλές εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Thessaloniki Helexpo Forum τόνισε ότι «βλέπω μια μεγάλη επιφύλαξη από πολίτες στο να πειστούν να κάνουν το εμβόλιο όταν κυκλοφορήσει. Οι εταιρίες έχουν υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εμβόλιο στην αγορά αν δεν είναι απολύτως ασφαλές.

Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα είναι απολύτως ασφαλές, όσο ασφαλές είναι το εμβόλιο της γρίπης. Θα χρειαστεί μια προσπάθεια ενημέρωσης για την ανάγκη εμβολιασμού όλων μας. Αν πρέπει να εμβολιαστώ πρώτος εγώ και η οικογένειά μου για να δώσουμε το παράδειγμα, θα το κάνω για να δείξω ότι είναι απολύτως ασφαλές. Ακόμη και αυτή τη μάχη απέναντι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα θα το κερδίσουμε».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top