Νέες απειλές Ερντογάν για ανατολική Μεσόγειο: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη στρατιωτική ισχύ – Δεν θα μας εγκλωβίσουν με το Καστελόριζο | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Νέες απειλές Ερντογάν για ανατολική Μεσόγειο: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη στρατιωτική ισχύ – Δεν θα μας εγκλωβίσουν με το Καστελόριζο

21:19 | 7/9/20

«Ας δουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε εμπρηστικές δηλώσεις μετά το υπουργικό συμβούλιο. Η απειλή με την τουρκική στρατιωτική ισχύ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο δελτίο ειδήσεων ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε αρχικά στο Καστελόριζο.

«Στην Ανατολική Μεσόγειο θέλουν να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας με ένα μικρό νησί μερικών χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του Ερντογάν.

Στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος είναι άκρως προκλητικός λέγοντας: «Για την ανεξαρτησία της Τουρκίας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τη διπλωματία και τη στρατιωτική ισχύ.

Τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα. Όταν έρθει η ώρα ελπίζω να μην πληρώσουν βαρύ τίμημα. Ας δουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top